De bästa hockeylagen i Sverige

Vill du göra en lista över de bästa hockeylagen i Sverige så måste du kunna skriva, i alla fall några bokstäver. Idag på morgonen satt två pojkar i förskoleklassen och gjorde en lista över sina favoritlag. Tillsammans hjälptes de åt att stava sig igenom de olika hockeylagens namn. Med förenade kunskaper om bokstäver, ljud och stavning lyckades de att göra en riktigt lång lista. Detta är ett utmärkt exempel på det informella lärande som sker på fritidshemmet baserat på barnets intresse.

Det här inlägget postades i Blända F-1 och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till De bästa hockeylagen i Sverige

  1. Helena skriver:

    Kul att du Mats blev inspirerad av vår blogg 🙂 Barnen i grön f-klass på Kristinedalsskolan tyckte det var toppen! Vilken fin och inspirerande blogg NI har – tack för det! /Helena i Stenungsund

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *